Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

škoda,že nebyla kamera.ten dědkův kousek by se poslal na Novu a byl by borek na konec

no jestli to bude vypadat na postup,tak nastoupím do posledního zápasu a zařídím,ať zůstaneme v 5. :-D

neřikám, že musíme postoupit, jen, že to je furt ve hře... Každopádně jdeme zápas od zápasu :-)

Postup? Tam někde nahoře ve čtyřce se už hraje za peníze, ne?
Mimochodem, myslím, že se včera po 3 letech konečně ukázalo, že jsem koncový hráč, jen potřebuju k sobě nahrávače.

dramatické jak v bundeslize každý rok

Co jsou zatím další výsledky na netu někde, tak to vypadá, že Torpedo má 14, KTB 11, Rozkrok 10, my, Zimbru a Výtržník 9 + pod náma všichni o bod či dva míň, až pak Libeň a GTL 2. My hrajem s Výtržníkem a a s nikým, kdo hraje o postup, nemáme pasivní bilanci. Každej z těch, co hrajou o postup, má nějakej vzájemnej zápas a ČM i KTB čeká zápas se zatím suverénním Tornádem. Takže pokud všechno vyhrajem a soupeři něco málo ztratěj, furt se dá hrát o postup. Teoreticky :-)

5:2

Cau, kolik jste hráli se Zimbru?

Dědek na Hrad! Tohle jste ještě neviděli. Gól a čtyři asistence - a ta poslední: jako v tělocvičně, na prsa, pravá levá, naznačit, pocem-kamdeš, klika a šajtlí před bránu Pošťákovi na lopatu. Ownage jako prase!

tak dneska nám kumbal ukázal,jak se hraje fotbal :-)

no tak ja se byl už cvičně na hřišti rozběhat v půl devátý, když tam v 8:45 nebyla ani noha, zabalil jsem to :-)

ondra - vemu

tatarak jsem mel vcera,ale pozitivni je,ze jsou vsichni nemocny.Takze jsem dnes doma a mel pouze 2 lemondiky.To znamena,ze prijdu naprosto strizlivy a nadrzeny na fotbal....

A volové, dneska se nacpěte tatarákem, ať ráno lítaj jiskry vod kopaček!!!

Jeníku, něco slovíček z fotbalové ukrajinštiny: zachisnik - obránce, pivzachisnik - midlifr, napadnik - ty.
A mimochodem - R. se potkává na ulici s Odonkorem, tak snad nevyužije příležitosti, když jsem jí naznačil, o koho se jedná

To je dobře, Dědka chytil houser a dotyčná oběť neví, zdaji do rána pustí...

Změna stíhá změnu, nakonec můžu

Pošťáka by měl nahradit Dědek, v pondělí se kasal, že dorazí, když plejem ve Kbelích.

Nestíhám, musím být v práci, mrzí mě to, omlouvám se. Uvidíme se na jaře. Honza

Pořád je to ve hře na obě strany, i když postup je po výtezství nad Zimbu blíže než sestup. Pořád se dá sestoupit i s 9-ti body. Vlado nedostali si v minulém mači druhou žlutici? Raději se informuji, ať nedopadneme jako loni.