Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ja jsem taky na zapas napsany,ale boli me v krku a spatne se mi dycha.Takze dam jeste vedet.

no jako Vláďo,pěkně jsi mě přeskočil.o lístky jsem si tu psal dřív jak ty.ale že chceš jít s tátou,tak to beru.pokud ale nepůjdete,tak sem dej vědět a šel bych třeba já

Jirko, po poledni to proberu s tátou a dám vědět. Každopádně děkuji moc za nabídku i info.
Jene, brzké uzdravení, někdo tam přeci v sobotu musí makat a krýt svým pohybem Dědkovy ženiální manévry...

na zápas se píšu, ale aktuálně mi moc dobře není...

ještě si vybírejte, šel bych hned, ale sotva mluvim...

Děkuju

Střelče: Tátu do kotlíku vezmu těžko, že?

Gate 3, section H60, Row 3, Seat 3,4

ještě si vláďo vybírej :-)

Milý spoluobránče, kam jsou? Hlavní tribuna, protější tribuna, kotlík? Vzal bych tátu, tak by mě zajímalo místo, aby ho akceptoval.
Dík za odpověď.

Jiri diky moc.Ale muzes je nabidnout dale... :-) Ale kdybys nekdy jeste mel.Tak se mnou pocitej...Diky...

já bych za pár pivek šel :-)

Ja je mám zadara, takže pivko to spraví

jeste teda nevim urcite.Mozna budu mit od kamose.

ja bych asi zajem mel.Za kolik jsou?

Dva lístky na Sparta-Lyon tento čtvrtek - je zájemce?

já dorazím asi na čumendu.když mě někdo vyzvedne v počernicích :-)

V sobotu opět s Pižlou brance, bez Tomovy účasti by pak měla v tvorbě naší hry hrát prim perspektivní dvojice záložníků Milda + Michal, který mi účast právě potvrdil.
I Dědek by měl přijít zakouzlit a Jiří obranu přitvrdit.

Tak hoši dorazi i Honza Svejnohak volal mi a já dondu az v cca 20.30 tak nezamykat !!!

Přijde Honza Švejnoha, takže osm.
Střelče, já myslel, že to myslíš ironicky "já bych za pár piv šel" se pro mě rovnalo, když mi nějaké koupíš, tak tam i půjdu...
Pokud bys chtěl jít ty, tak máš samolitr přednost, dobře jsem tě nepochopil.
Tak mi sem prosím napiš, zda máš sám opravdu zájem, v takovém případě respektuju to, že ses přihlásil jako první.