Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pokud bys to zkusil sám, tak by Michal hrál s námi vzadu, myslím ale, že by tě na středu určitě zvládl alternovat.

Tak se aspoň vykurýruj. Holt tě bude muset nahradit Děda

budu na vás myslet, hošci. Držte se.

střeďáka si zkusím lajsnout sám, tzn. vepředu by mohli operovat duo dědků + Petr, vzadu Dr. + Míra, uvidíme jak Michal
ale i tak pohodička

kumbal se neumí registrovat?

Neskuhrej a kurýruj se, ty kalorie ti z UK nevozím pro nic za nic...
A ať bez Jena, či s Jenem - zítra opět důrazná kopaná!
Když náš snajpr nedorazí, viděl bych to opět na bránění ve dvou a na účast jednoho backa v záloze (Míra?) či útočné vozbě (Jiří?)...
Když už jsme něco minule nakousli, tak ať to tedy zítra dokončíme!

Panove být OSVČ má,ale jednu pro mě nezanedbatelnou výhodu a to ,že se ješte mužu v mém pubertàlním věku účastnit pondělnich variaci na tema např.(já jsem tady Kapitáán...).Ikdyž už naše řady poněkud řídno!Ještě že máme v teamu benjaminky.Ps a to že byli skázky,že Pižlo!

PS: jasně na širáky se vy.... , ale na trunaj v beďasu jdeš ne?

Kartáči, ty si asi nebyl hodně dlouho zaměstanej co? I naprosto obyčejný póvl, co se nechává zaměstnat je první tři dny na neschopence, zcela zadarmo a co nevyležíš za tři dny, je pak smrtelné, takže chcípneš a už ti nikod nic nemusí platit. Pěkně vymyšlené, že.

Ale samozřejmě ti přeji brzkéée uzdravení....

Nebreč nejsi jediny,já uz takhle žiji 10 let.

a příští tejden kvůli tomu budu doma. Nejsem zaměstnanec, abych dostal nemocenskou, prostě bych byl doma zadarmo. Fakt si to nemůžu dovolit.

Vypoť se, nadopuj, jde o postup či udržení a v herní taktice máš pevné místo!

To jako rekl Balotelli? Na to, jak je blbej, docela vtipny... Jinak vtipny neni, ze v sobotu na 90% nepůjdu. Je mi dost blbe a potřebuju se z toho dostat.

Mario Balotelli (si získává dalšího přítele): "FIFA13 is so realistic that even if you press pass button Robben will not pass"

no dobrá no

Střelče, pochopil jsem to stejně jako Vláďa. Za pár piv bych šel není stejné jako pár piv bych za lístky dal.

vláďo,jdi se kochat ty s tátou

Míro, Jene - čaj, med, slivovici, česnek, citrón, zázvor. Nechlastat - kurýrovat se!
Jo a Jeníku, mohl bych se já či Peťa zítra kol 11. stavit a vzít si tvůj modrý dres plus ten můj, co jsem ti půjčil proti Snu? Ať mám do čeho obléknout Michala a Jiřího...