Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 27.11.2012 20:06
Tak přátelé, prdelky končí, Přezletice jsou za námi o bod, Veverky o dva. A jistě víte, co znamená mít horší vzájemný zápas při rovnosti bodů. Veverky by proto bylo dobré udolat, ať máme do posledního kola klídek.

Michalovi jsem napsal, Kumbál snad taky půjde, v Honzu tajně doufám.

Kádr je omezený, zraněných hory, proto se k tomu v sobotu postavme čelem a aspoň trochu odpovědně, ať znovu nepředvedeme podobnou parodii jako posledně.

Míro, zkus to proto tentokrát táhnout jen do půlnoci, zlepšení výkonu dealkoholizace organismu jistě prospěje... Přece jen tvůj mladý organismus snáší líh hůř, než játra našich nejzkušenějších, která byla na dávky destilovaných pochutin uvyklá už někdy před Sametovou revolucí
Osobní profil Havlos | 26.11.2012 20:18
ja jsem pro nedeli odpoledne-vecer. Od 14hod. nemam problem.Tak nejak se vracime z chaty... V tydnu se mi to muze krizit se Strahovskou.Kterou hrajeme hlavne v utery od 19hod.
Osobní profil Kartáč | 26.11.2012 19:25
já nemám problém. Asi teda. H.
Osobní profil Dr. | 26.11.2012 17:00
Ohledně změny termínu: Na.at si už moc kam není, tuhle sobotu byla polovina plejerů po tahu a v průběhu sezóny bez ovlivnění ze strany přítele Liha na mač nedorazila snad jen svatá čtveřice - Milda, Peťa, Honza a já... (a to bůhví jestli) Naše anonymní alkoholiky pak snad ani není nutno uvádět

Cestování po celé Praze nehrozí, na jaře se hraje v týdnu večer všude včetně Kbel. Když u Haniaka dohodneme nějaký termín, pak by snad problém nastat neměl.

Mě by asi nejrozumnější přišla neděle večer - tj. zápasy od šesti, sedmi či osmi. To by snad čas měli mít všichni, z chat už budou doma, sváteční oběd bude za nimi. V týdnu by mohl nastat problém snad jen v momentu, kdy bychom hráli třeba v pět, což je tuším nejčasnější termín výkopu v pracovní dny. Já zvládnu odpoledne od pondělí do čtvrtka bez nějakých zásadních potíží.

Tréninky se asi budou muset šoupnout, ale to snad zvládnem...
Osobní profil Dr. | 26.11.2012 16:46
Dnes kolega půjde, kolem sedmé mi pak bude potvrzeno, jestli půjde ještě jedna moje posila.
Osobní profil Pižla | 26.11.2012 16:37
Jestli nebude do 19:00 hodiny přihlášeno alespoň 8 lidí, tak nejdu na trénink. V šesti lidech nehraju, když se tam pak polovina lidí plouží bez morálu.
Osobní profil Pižla | 26.11.2012 16:34
Jiří: to je vlastně pravda, vždyť kdybych chytil všech 30 střel co na mně šlo, tak se vyhrálo. Tobě to ale pálí Jirko. Pro tebe seženu i 50.000 volebních hlasů. Jirka na hrad!!!

Změnu termínu bych vyzkoušel, stejně až čas ukáže, zda si tím nenasereme do bot ještě více, nebo to bude vyhovovat všem. Jsem pro.
Osobní profil střelec | 26.11.2012 15:06
mě je to celkem jedno,ale aby jsme zase nejezdili po celé praze.ale pak by se musel změnit i termín treninků
Osobní profil jiri | 26.11.2012 14:32
PO - ST mi taky vyhovuje
Osobní profil jiri | 26.11.2012 14:30
Pižlo, kdybys nebyl taková díra, tak jsme vyhráli 1:0
Osobní profil kumbal | 26.11.2012 12:58
Jsem 100% na zmenu termínu...,
Osobní profil Kartáč | 26.11.2012 11:40
Jo, souhlas. Za mě lepší tejden - PO, ÚT ideálně. Asi ale i ta NE by byla možná. I když radši ne. Každopádně vše lepší než v sobotu v půl jedný. To je totál na pytel. Z mnoha důvodů...
Osobní profil Dr. | 26.11.2012 11:14
Jo a ještě jeden postřeh vzhledem k blížícímu se termínu odevzdání přihlášky pro jarní sezónu:

Myslím, že když se mezi námi v posledních sezónách tak rozšířila ta lihově-chmelová náplň pátečních večerů a sobotních rán, stálo by za zvážení, zda si trochu nepohrát s termínem mačů.

Všední den večer, neděle večer? Popřemýšlejte.

V našem věku nemá smysl mluvit o tom, že se změní náplň předvíkendových večerů, tohle je proto jednoduchá možnost, jak minimalizovat promile v krvi a tím pádem i optimalizovat výkony.

Ta sobota ráno už nám toho přece jen moc nepřináší, zvlášť když hrajeme v mnoha případech až v poledne a do víkendového programu to zkrátka zasahuje...
Osobní profil Tomm | 26.11.2012 10:20
Chlapáci, držte se - mrzí mě, že nemůžu pomoct ani účastí na treninku ani při zápasech... Zkrátka se nám ta zranění opět sešla. Hlavy vzhůru, k udržení stačí uhrát jeden zápas - s jedenácti body se nesestupuje
Osobní profil Pižla | 26.11.2012 9:01
Malinkatý problém je v tom, že setupují tři a ne dva. Jelikož je to vyrované jako sviňa, tak ještě pořád můžeme spadnout.

Sory, že jsem na vás při zápase, tak řval, ale pochopte, že z pozice brankáře je tohle hodně težké. Některé momenty mi připadaly, jako když je necháváte projít a střílet úplně schválně, o důrazue ve vápně ani nemluvě. To vás pak musím zjebat, když nejste schopní ani urvat balon. No nic snad máme vybráno a jdem dál.
Osobní profil jiri | 26.11.2012 7:50
Udržení přece bylo jisté už před zápasem ... poslední dva mají po dvou bodech a můžou získat maximálně 6. My máme 9, takže není co řešit.
Osobní profil Dr. | 24.11.2012 18:34
Já fakt moc problémů se sebemotivací nemám, dnes ale v druhé půli popravdě řečeno přišla výjimka... No co, pos.áno, co se dalo, příště bude jen líp. Víme, o co hrajem, tak snad už za týden budeme moci oslavit udržení, když nás dnes od boje o postup dělily vpravdě mezigalaktické vzdálenosti...
Osobní profil Pižla | 24.11.2012 18:07
Dneska to byla, ale hodně velká bída 1:5 s Výtržníkem. Určitě zápas roku, myšleno v negativním smyslu, do čeho se koplo, tak bylo špatně. Vlastně dnes platilo pravidlo i do čeho se nekoplo, tak bylo taky špatně. Hlavně hlavy vzhůru, máme to za sebou a teď už myslet pouze na urvání nějakého bodíku z posledních dvou mačů.
Osobní profil Mildinek | 24.11.2012 11:23
kdo má ten žlutej míč? jestli kartáč, někdo ho od něj vemte!!!!
Osobní profil Kartáč | 24.11.2012 0:05
zkus to, ale bude-li to po jedenáctý, prozváněj a nezvoň,neb už bude mladší ratolístka dadati

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz