Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak říkáš, totálně na hovno...

Tak brácha má přetrženou achilovku - je to dost blbý... Dneska šel na operaci a zatím mu odhadovali toto - pokud se vše povede, tak ho za týden pustí z Bulovky, dva měsíce pak bude mít nechodící sádru až po stehno a pak tak tři měsíce rekonvalescence...

jak dopadl kartáč?

A všem, co se dneska vydali prakticky ze všech sil, děkuju. Zvlášť Střelci a Jerrymu, kteří dřeli i přes zranění.
Míro, a ty se už konečně zkus zamyslet nad tím, proč s námi vlastně hraješ. Myslím, že ani my ani ty nemáme to, cos dnes předvedl (a naprosto nemám na mysli tvou hru), zapotřebí. Dnes jsi nám fakt nepomohl, spíš naopak. Dál to komentovat nechci, ale v kontextu toho, jak jsme makali, i toho Honzova nešťasného zranění mě to nakrklo opravdu extrovně.

Přátelé, hroutí se nám to, jak může.
Honza je bohužel nadlouho mimo hru, tak mu aspoň přejme bezproblémový průběh léčby.
Příště nepůjde Milda ani Mirek, Ondra se z práce asi taky nebude moci urvat. Snažím se s Tomovou a Honzovou pomocí aktivovat všechny zálohy (Láďa, Víťa, Jenda Šimek), v nejhorším zkusím doplnit o jednu novou a opravdu mladou tvář, která by nám mohla pomoci...
Kdo bude moci, ať tedy příště přijde. Pořád to máme ve svých rukou, k jistotě potřebujeme bod. A ten urveme!

a tebe taky

Ovladac momentalne ovlada zena...

to neumíš zmáčknout tlačítko na ovladači?

Dnes zodpovedne sedim doma BEZ ALKOHOLU a od 20:00 me ceka Masterchef.Horsi patek jsem snad za posledni rok nezazil...

jenda je v karibiku

A já teda chabrus nejsem - jsemť naopak duralem vyztužen, bych více vydržel!

K odjezdu ze Kbel.
Pokud by vás vzal Jerry, napište mi to sem. Jinak vás naberu v 10.30 u Billy, poněvadž po cestě naberu ještě Střelce.

Pěkné...
Zatím to vidím takto: Pižla - já, Mirek - Milďák - Honza, Peťa, Jerry (brankáře můžeme prohodit, ale z hlediska pohyblivosti útoku mi to takhle přijde lepší)
Michal nepůjde, Kumbálem má smysl se nechat jen příjemně překvapit. Střelcova nabídka je fajn, ale nevím, zda má smysl riskovat obnovení zranění... Honzu jsem poprosil, ať se poptá u J. Šimka, zda by nás neposílil. Tož uvidíme.

Připadám si jako jednooký král mezi slepci. Vždyť já jsem z vás nejzdravější a to jsem v důchodu. Lemry!!!
To bude setava v bráně ČID, obrana- Dr. Koleno a Mr. Promile, záloha - pan Rýmička, útok - Doc. Tříslo a JUDr. Koleno a možná dorazí MHD pan Důchod.

tak beru kopačky a nabízím své služby a pak mě kumbál může vystřídat.ale třeba se to ještě vokotí a lidi budou :-)

Tak hoši hlásím bohužel,ze to vidím zitra na paraganskou padinu tj 50/50 ze dondu.Mam bussines.Kdyz,tak asi az během zápasu

je to miserable ta naše docházka. Sejdem se tak tak, ale samej chabruzák

Myslel jsem, že si to udržení vybojujete i beze mne, ale když koukám na ten počet přihlášeních, tak to mi asi nezbyde než přijít. Pokud by vás bylo dost, tak vás v tom nechám, ale takhle si nabrousím kopačky.

nemám si vzít kopačky?
Omlouvam se za sobotni zapas a moje chovani.Choval jsem se jako kokot.I kdybych dalsi zapas mohl hrat,tak bych stejne nemohl.Cely vikend jsem na horach.