Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jo a, Pižlo, další z nováčků, tentokrát ten dvougólový, byl zas zcela odvařený z toho, s jakou průkazkou lezeš do branky. Měl tě za gymnastu

Já myslím, že to Jiří zvládne, příště mu radši slib pět lahváčů...

Sakra, chlapi, pochvalte mě taky už za předvedený výkon! Karel, co za nás dnes jednou skóroval, si mě tu totálně prolustroval díky Pižlově statistickému úsilí už před zápasem, po zápase si ze mě dělal legraci, že dal tolik gólů co já za celou sezónu, tak ať stoupnu v ceně

PS: Jiří, měl jsem pro tebe 50.000 hlasů, ale spálil jsem je v kamnech.

Dneska slušné, soupeř sice nic extra, ale především díky posilám od Vládi a jejich zaregistrovaní za 5 minut 12 se nám podařilo vyhrát 4:1. Vláďovi díky za perfektní management, bez toho bychom to asi vůbec neukopaly.

to se dalo čekat

A Střelče, jsi přímo věštec, Hoptajch porazil ČM a před chvílí si u mě jeho brankář ověřoval, jak jsme hráli

Do roka a do dne jsi zas mezi námi, o to se nebojím

My už s Pižlou trošku uvažujeme, přece jen to teď ke konci byla poněkud hektika... Teď je dost času na uzdravení pro většinu marodů i na to, aby si některé věci sedly - témat na probrání je dost: proč hrát za tým a ne jen za sebe, pomoc s organizací, jak to na jaře vést a kdo by to měl vést. Kluci, co za nás dnes hráli poprvé, by zájem o další spolupráci asi měli, ale pokud by mělo k něčemu takovému dojít a byl-li by o to z naší strany zájem, byl bych rád, aby se jisté věci opravdu vyřešily...

Zdar, super, mám radost. Já sice vůbec nevím, kdy se zase zapojím, ale asi by to chtělo vážně zauvažovat o opatřeních pro příští sezonu...

Střelče, sice jsem doufal, že mi poděkuješ za precizní výkon v obraně, ale i tak si tvé pochvaly cením

Já zase děkuju všem staroširákům (Pižlovi, Peťovi, Střelci i Michalovi - jen aby se vědělo, kdo ze staré skvadry vlastě hrál...) za spolehlivé a zkušené výkony plus novoširákům za to, že v klidu překonali první půli, ve které nám to v souhře trochu skřípalo, a pak nám pomohli dostat se tam, kam jsme chtěli, tedy k záchraně.
Po vítězství 4:1 se tedy širáctvo může opět těšit na líté boje v 5. lize

tak velké poděkování vláďovi,že zařídil posily a podařilo se uhrát dobrý výsledek

o to mi nejde.já toho moc nenaběhám

Ondro, na to se spolehni, o ničem jiném jsem ani neuvažoval. Základ máš zítra jistý

no ale jsou jen na výpomoc.aby tam taky pustili ostatní.furt jde podle mě o to,aby jsme si to vybojovali sami

Budem

tak hošci, držte se zejtra.

Michal jde, Peťa uvidí, co to zítra udělá, ale jde. 8 či 9 nás tedy bude. Ledaže by vykolejil vlak z Kolína či nejel bus z Buštěhradu, jimiž budou cestovat naše nové star...

Definitiva bude pravděpodobně továto.
Zdraví: Pižla - Michal, já, Jiří - Karel Ronaldinho(17, nová star zálohy) - Saša Ronaldo (21, nový útočný objev)
(Bez)mocní: Střelec
S ???: Peťa Kučera
S ????: Pošťák
Možná přijde i kouzelník...

na zadek?
no, tak nějak všichni tušíme, že naše mizerný výkony nebyly o gólmanech, že?