Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

zatím prý potřebují nějakého otce pro ty dorostence

Stepa - to je bídný, aby Tě nechtěli poslat zpátky

Tak termín pro jaro domluven s Haniakem - neděle 19 h.

Je to dobrý, myslím že ještě tak 3 až 4 sezóny vydržím v čele a pak se hold budu muset vrátit

Jinak v první lize jsem letos vsítil pouze 1 gól, ale naštěstí se do širáckých statistik nepočítá

Opraveno, to víš jména těchto zahraničních posil se mi ještě pletou. V týmu je to teď samej frantík, germán, ale český nebo italský jméno, aby si pohledal. Šelesny, cinofy, olofjeny, nebo Buffon, Inzaghi, Totti slyšíte jak to zní???

A Pižlo, díky za statistické činění, ale Kuba je LERBLETIER a Karel zas WIEDERMANN. Chápu, že vy Italové frantíky ani Germány moc nebaštíte, ale komolit jména našich nových akvizic jsi kvůli tomu nemusel...

To jo, každá ortopedie oblízne s tebou všech deset...

jen je škoda,že se nedají dohledat statistiky od začátku širáctva.to by bylo počteníčko

zajímavé statističky.když nebudeme počítat štěpu,tak jsem zase nejlepší

Z mnou rozeslané anketky, jíž se až na Varana zúčastnili všichni širošiří mi vyplynulo, že tedy pro jaro zkusíme neděli večer. Michal zkusí dohodnout s Haniakem pevný termín pro nedělní večer, uvidíme, jak dopadne.
Pro úplnost, proti byl jen Milda a Jiřímu by se spíše hodilo pondělí.

Tak to se těším, borče...

na jaře se stanu hráčem s největším počtem startů (škoda, že sem měl to zraněné jaro) a nejlepším aktivním střelcem

Jak se tak na statistiky koukám, tak je mi čám dál tím víc jasný, kdo může za moje zranění. A kdo u nás v týmu úzkostlivě vždycky sledoval statistiky? A kdo se mohl vzhledem k letos zveřejněným tabulkám cítit nejvíce ohrožen? Ano, ano, mám důvodné podezření, že je to Střelcova práce, musel mi achillovku nenápadně natrhnout či nějak jinak načnout. Motiv je jasnej - podívejte se na počet zápasů a gólů... Kdopak fenomenálnímu Střelcovi při téměř stejným počtu zápasů (zdaleka ne všechny ale odehraný v útoku) dýchal v tabulce na krk? Teď, milý Watsone, zbývá jen přesně zjistit jak svůj ohavný čin spáchal...

Nazdar pánové, kdybych se už do konce roku s některými z vás neviděl, tak přeji bohatého ježíška a Nový rok bez kocoviny. Dáreček ode mne máte na hlavní stránce v podobě individuálních statistik.

Bude nás osm nebo si mám hledat náhradní program ?

Já sednu s Kumbálem - ten bude mít

trefné :D

aby nebyla nuda, tak po Jiřího vzoru retweet Maria B.:
So it's the end of the world on the 21st? I hope I'm sitting next to Fergie when it happens, he'll get 10 minutes more than everyone else.
Fergie je předpokládám Sér Alex F.
@Mario: „Breaking News: The end of the world has postponed until Liverpool win the Premier League. Well, looks like we're all safe.“